Living Nutrition Your Flora Gold Spice -probiootit

21 tammikuuta

Hyvinvoinnin.fi-tuotetestaajana sain testattavakseni Living Nutrition Your Flora Gold Spice -probiootit. Probioottia suositellaan suoliston ja ruoansulatuskanavan tulehdustiloihin sekä yleiseen suoliston hyvinvoinnin tukemiseen ja mm. hidastuneeseen ruuansulatukseen. Tämä tuotesarja onkin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa useamman yksilöllisemmän tuotteen eri tarpeisiin. Tämä testaamani (kurkuma & inkivääri) tuote on suunniteltu ruoansulatuskanavan tulehdustiloihin, kuten Crohnin tautiin.



hyvä kauneushoitola helsinki

Liftaava kasvohoito – tehokas kasvojen kiinteyttäjä

11 toukokuuta

Tehokas kasvohoito syntyy mielestäni osaamisen, toimivien tuotteiden sekä yllättävää kyllä, myös teknologian yhteisvaikutuksesta. Hyvän kauneushoitolan tunnistaa muutamista elementeistä: läsnäolosta, kohtaamisesta, hoitolan rauhallisuudesta ja viihtyisyydestä sekä hoitojen ja tuotteiden tehokkuudesta. Jos joku näistä osa-alueista ei toteudu, ei kokemus välttämättä ole halutunlainen.

Tämänkertainen kosteuttava kasvohoitoni on Helsingin Munkkiniemessä Hoitola Tähtiolossa, jossa Anitta otti minut vastaan iloisena hymyillen ja tervetulleeksi toivottaen. Tässä hoitolassa on hyvä fiilis ja energia. Hoitolan tiloihin astellessa tuntui, että osa minua (se kiireisempi) jäi ulos ja sisään asteli rauhallisempi minä – eikä hoito ollut vielä edes alkanut.


aftan hoito

REZCUE Sinkkikarnosiini + L-Glutamiini

13 tammikuuta

Hyvinvoinnin.fi-tuotetestaajana sain testattavakseni Rezcue Sinkkikarnosiini + L-Glutamiini -jauheen. "Onpa iso purkki", oli ensiajatukseni. "Miten saan ikikuuna päivänä tämän menemään?" Ja kauanhan se omassa käytössäni näyttää kestävänkin. Vieläkin purkin pohjalla pilkottaa viimeiset jauheen jämät. Olen ottanut jauhetta muutaman kuukauden ajan yhden mitallisen päivässä – joskus 2. Alussa en huomannut oikeastaan mitään erikoista ja silloin tuotetestaus voikin tuntua hieman haasteelliselta, jos itsellään ei ole oireita, joihin kuulet tuotteen olevan omiaan. Mutta, en halunnut luovuttaa vaan aloin tunnustelemaan oloani, pidin breikkejä ja testasin taas. Pääasiassa tuotetta suositellaan siis refluksiin, vuotavan suolen oireyhtymään, haavaiseen paksusuolitulehdukseen ja närästykseen. Nämä ovat minulle ihan uusia juttuja enkä oikein tiedä edes mitä ne tarkoittavat, muuta kuin, että ovat ikäviä juttuja. Satunnaisesta närästyksestä olen kyllä tietoinen. Mutta, kokemukseni tästä tuotteesta alkoi avautumaan hiljalleen ja kyllä, olen todella tyytyväinen!


detox

Kehon puhdistuskuuri – elimistön puhdistus luontaistuotteilla

30 lokakuuta

Puhdistuskuuri on ollut harkinnassani jo jonkin aikaa. Elimistö on jotenkin ollut tukkoisen oloinen ja alkusysäys olisi tarpeen. Laiskanpuoleinen kun meinaan ajoittain olla, ostin oheiset detox-tuotteet luontaistuotekaupasta, vaikka itse asiassa alunperin lähdin etsimään sopivaa deodoranttia. Sadattelin myyjälle voimakasta hikoilua tiedustellen suosituksia toimivasta deodorantista ja mietin mahdollisia hormonaalisia syitä hienhajulleni. Myyjä kysyi, että milloin viimeksi olen tehnyt puhdistuskuurin. Hyvä kysymys. En ehkä koskaan? Niin, lukuun ottamatta aiempia detox-jalkakylpyjä ja detox-puhdistuslaastareita sekä infrapunapussihoitoa. Varsinaisia sisäisiä puhdistuskuureja en ole tehnyt ja se on ollut lähes alati mielessäni viimeisen vuoden. Luontaistuotteet ja puhdistus ikään kuin kuuluvat yhteen.


kipeä selkä

Denas Vertebra - kipeän selän hoito

09 lokakuuta

Syy miksi kiinnostuin tästä hoidosta on työstäni johtuvat selkäkivut ja selän uupuminen, alaselkäni ja häntäluuni vanha trauma. Häntäluuni on kärsinyt teiniaikoina ja alaselkäni vihoittelee työasennoista ja arjen liikkumattomuudesta. Selkäkipuja on aina ollut myös notkoselästäni johtuen. Selkä väsyy helposti lyhytaikaisestakin seisomisesta. Näistä syistä ajattelin testata tätä mahdollisuutta selkäkivun ja kipeän selän itsehoidossa.


hieronta

Syväkudoshieronta tai syvähieronta – syvemmälle ulottuva hoito

02 lokakuuta

Ensimmäistä kertaa sitten vuosikausiin tunsin, että nyt on oikea aika fyysisesti tuntuvampaan käsittelyyn. Olen aiemmin ollut tosi herkkä siitä, että miten minuun kosketaan ja millaista hoidon tulee olla. Hoito ei ole saanut tuntua epämiellyttävältä ja kaikki vähääkään kovakouraisemmat hoidot ovat tuntuneet rajojarikkovilta. Ennen olen tosiaan kaivannut rauhallista ja hellävaraista hoitoa, mutta nyt selkä tuntui suorastaan huutavan käsittelyä. Erityisesti traumatisoitunut häntäluuni on vaatinut huomiota.

Hoidettavaksi meneminen ei välttämättä aina ole ihan helppoa ehkä osittain siksi, että hoitojen aikana voi nousta monenlaisia tuntemuksia ennen ja jälkeen. Tiesin, että luvassa on kovakouraisempaa kyytiä, mutta yllättäen kuitenkin pehmeällä tavalla. Ja tässä pehmeydessä on hoitaja isossa roolissa, että osaa kuunnella asiakastaan ja olla vuorovaikutuksessa toiseen ihmiseen. Tästä sai tämä hoito ja hoitaja täydet pisteet!


homeopaattiset lääkkeet

Kokemuksia homeopatiasta – ja mitä on homeopatia?

26 syyskuuta

Tämä oli pitkä tapaaminen homeopaatin vastaanotolla. Mielestäni omiin asioihin uppoutumisen lisäksi hienoa tavatessamme oli kuulla myös homeopaatin itsensä omaa tarinaa siitä, että miksi hän alun alkaen aloitti homeopatian parissa – yli 30 vuotta sitten. Homeopatiahistoria oli kuulemma alkanut ensin omakohtaisen avun löytämisen ja sittemmin kouluttautumisen kautta kohti muidenkin auttamista homeopaattisin keinoin.


reiki

Kokemuksia reikihoidosta

05 elokuuta

Lämmin tunnelma oli jo heti ensimmäisistä yhteydenottoviesteistä alkaen. Menin reikitapaamiseen todella ajoissa, mutta minut otettiin silti iloisesti, rauhallisesti ja sydämellisesti vastaan kauniiseen kotihoitolaan Helsingin keskustan tuntumaan. Reikihoitajani Nina oli lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä, ja jonka kanssa jutustelu käynnistyi kuin luonnostaan. Reiki on itselleni ollut kokemuksena aina levollinen ja lempeä. Minulla tosin on vain kaksi reikikokemusta eri hoitajien tekemänä, mutta yhteistä kummallekin on ollut lempeys, levollisuus ja rentous.

Photo by Amy Treasure on Unsplash

kasvohoito

Ultratone Compact 20 Sp -hoito – kasvojen kohotus- ja kiinteytyshoito

29 toukokuuta

Vilkkaimmissakaan unelmissani en olisi osannut odottaa tällaista kasvoterapiaa. Tämä hoito ei sanan varsinaisessa merkityksessä omaan ymmärrykseeni perustuen ollut kasvohoito vaan ihan todellinen kasvoterapia! Alku oli hurja, kun sähköimpulssit ensi kertaa koskettivat ihoa ja supistivat kasvojen alla piilevät lihakset. En oikein tiennyt mihin hoitoon olin lähtenyt ja kun kasvojen eri kohtiin kiinnitettiin ensin kylmältä tuntuvia läpysköjä ja sitten piuhoja, ymmärsin, että nyt taitaa olla tosi kyseessä. Alkoi suoraan sanottuna ihan pelottamaan. Tiesin, että olen herkkä ja siksi alhaisinkin teho tässä hoidossa vaati itselleni totuttelua. Tämä hoito ei ole heikkohermoisille – ainakaan ensimmäisellä kerralla. Tässä artikkelissa testaan tämän hoidon 3 kerran sarjana.



lapsuus

Metamorfinen hoito tunnelukkojen vapauttamiseen

17 lokakuuta

"Metamorfisessa hoidossa käsitellään kevyellä kosketuksella jalkaterissä, käsissä ja päässä olevia selän heijasteita tunnelukkiutumien vapauttamiseksi." PorvoolainenMari Torsti otti minut ihanasti vastaan. Marilla tuntui olevan jalat tukevasti maassa, mutta samalla kuitenkin tarvittava määrä herkkyyttä asiakkaan toiveille ja tarpeille. Marista aisti herkkyyden ja lämmön. Ihminen oikealla paikallaan siis.


kehoterapia

Kehoterapiaa terapeuttisen tanssin rytmittämänä

13 kesäkuuta

Olipa mielenkiintoinen päivä taannoin tanssiterapian parissa. Optimiherätys oli Ilonsuomat ry:n järjestämä aikainen aamutapahtuma, jossa ensin kuvittelin tapahtuvan jonkinlaista pientä venyttelyä tanssiharjoitteiden kera, mutta kyseessä olikin huima kokemus, jollaista en osannut yhtään odottaa. Olen äimistellyt kokemustani moneen kertaan, vaikka siitä on vasta muutama päivä.



detox

Detox-kehonpuhdistuslaastarin sanotaan poistavan kuona-aineita elimistöstä – nukkuessa.

06 kesäkuuta

Detox on se juttu. Kehon puhdistautuminen perinteisillä ja vähemmän perinteisillä tavoilla. On niin paljon sellaista vanhaa taakkaa, joka pakosti on jättänyt negatiivisia vaikutuksia, lukkoja ja blokkeja kehoon. Uskokoon ken tahtoo. Itse, oman kokemukseni mukaan kuitenkin olen todistanut, että näin on, ainakin tunnepuolella. Uskon, että jokainen hoito vie eteenpäin, tavalla tai toisella, kuten elämässä yleensäkin. Opimme aina jotakin matkan varrella itsestämme ja muista. Tällaistakin mahdollisuutta tuli siis kokeiltua.



detox

Aqua Detox -ionikylpy – kehon puhdistus jalkojen kautta

18 huhtikuuta


Aqua Detox -ionikylpy on tämä hoito nimeltään. Kävin Helsingin Töölössä sijaitsevassa kylpylämäisessä Wonder Spa -hoitolassa, jossa kauniimpaakin kauniimpi Victoria otti minut ystävällisesti vastaan. Varoituksen sana sen sijaan jo tässä vaiheessa postauksessa olevista kuvista... ne eivät ole mitään kaunista katseltavaa. Eli jos olet todella herkkä, saattavat kuvat nostaa yökötyksen pintaan. Tosin kylpyveden väri ei ole täysin liitoksissa kehosta irtoavaan kuonaan vaan johtuu pääosin kemiallisesta reaktiosta sähkön ja suolan välillä. Veden väristä on sitten luettavissa, että onko puhdistautuminen liitoksissa ja mihinkäkin elimiin. Ionikylpy on kuulemma erityisen kokonaisvaltainen kehonpuhdistaja, mutta käsittelee erityisesti maksaa, sappea, niveliä ja lymfaa. Samalla se poistaa kehosta lääkejäämiä, ympäristöstä kehoon jumittuneita myrkkyjä ja raskasmetalleja. Tässä postauksessa kerron kokemuksistani tästä kehonpuhdistuskuurista useamman kerran ajalta.

detox

Detox-infrapunapussihoito (hyvinvointipussi)

17 maaliskuuta

Infrapunasauna on monelle varmaan jo eri liikuntakeskuksistakin tuttu juttu, mutta tällainen infrapunapussihoito todennäköisesti ei. Ei ollut minullekaan – ennen tätä. Kävin testaamassa kahdesti tämän rentouttavalta kuulostavan vartalohoidon ja se oli kummallakin kerralla oikein miellyttävä kokemus. Detox-infrapunapussihoidon kerrotaan stimuloivan kehoa lähietäisyydeltä syvälämpösäteiden avulla. Infrapunapussin sanotaan myös poistavan kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttavan painonhallinnassa ja selluliitin poistamisessa. Hoidosta voisi olla apua myös unettomuuteen, stressiin, verenpaineeseen, selkäkipuihin ja vaihdevuosiin, verenkierron vilkastuttamiseen, flunssabakteerien tuhoamiseen tai vatsavaivojen helpottamiseen.




Sielukirjoittaminen

Maijamedia Oy